Да ли једемо хамбургере цео живот на погрешан начин?

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 16:00

Да ли једемо хамбургере цео живот на погрешан начин?

Хамбургери су једно од најпопуларнијих јела на свету. Фото: Pixabay/sstoyanov Уврштени су на јеловнике великог броја ресторана и чини се да је тешко замислити нешто једноставније од комбиновања пљескавице у пециву. Међутим, према речима представника популарног међународног ланца >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ресторана, хамбургере једемо погрешно.
Према речима стручњака, најбољи начин да се поједе хамбургер је да се окрене наопачке. Дебља горња лепиња упија сок хамбургера, помажући му да задржи свој укус дуже.
Стручњак за хамбургере је даље објаснио: Разлог зашто многи кажу да је хамбургер бољи када се једе наопако је то што је горња лепиња дебља. Дакле, окретање хамбургера значи више хлеба испод, који упија сокове и укусе хамбургера и прелива док га гризете. То такође значи да се ваш језик прво среће са надевом, а затим са пљескавицом.
Избор укуса за вас зависи од ваших преференција – зато их испробајте и јавите нам како вам се свиђа.
Trik od 90 sekundi kojim ćete uvek savršeno ispeći meso

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Да ли једемо хамбургере цео живот на погрешан начин? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.