Белингем: Никада у животу нисам био толико поносан, Анћелоти је посебан

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 11:25

Белингем: Никада у животу нисам био толико поносан, Анћелоти је посебан

Нови фудбалер Реала Џуд Белингем изјавио је да је поносан што ће да настави каријеру у мадридском клубу и додао да је срећан сарадњом са италијанским тренером Карлом Анћелотијем. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez Белингем (19) је прошле недеље стигао у Реал из Борусије Дортмунд уз обештећење >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 103 милиона евра. Он је уговор са мадридским клубом потписао до јуна 2029. године. „Никада у животу нисам био толико поносан. Бити у овом клубу, са свим тим играчима, 14 освојених европских трофеја… Ово је незабораван тренутак. Када их погледам, помислим да и ја желим да направим више и да испишем историју овог клуба. Срећан сам што сам дошао у Реал“, изјавио је Белингем за клупску телевизију Реала.
Белингем је прошле сезоне одиграо 42 меча за Борусију и постигао је 14 голова. „Мој највећи квалитет је што могу да радим од свега по мало. Та врлина ми омогућује да играм на више позиција у средњем реду. Волим да дриблам и да добијам дуеле, то је најзабавније, али мислим да ми је најјача страна то што све могу да играм“, навео је енглески фудбалски репрезентативац.
Он ће у Реалу имати конкуренцију у Тонију Кросу, Федерику Валвердеу, Луки Модрићу, Едуарду Камавинги и Орелијен Чуаменију. „Част ми је да играм са свим тим фудбалерима, да учим од њих и да побеђујем са њима. Сјајно је што могу да упијем толико тога од саиграча. Бићу као сунђер, учићу од њих“, поручио је Белингем.
Енглески фудбалер је похвално говорио о тренеру Реала Карлу Анћелотију. „Он је посебан. Његови успеси и трофеји говоре сами за себе. Свако ће да каже да је он фантастичан. Његове речи о мени су биле посебне. Утицао је на моју одлуку да дођем у Реал. Желим за њега као тренера да дам све што могу“, закључио је Белингем.
Herardo Martino preuzima fudbalere Intera iz Majamija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Белингем: Никада у животу нисам био толико поносан, Анћелоти је посебан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.