Izvor: GradskeInfo.rs, 18.Jun.2023, 13:01

Планирате заједнички живот? Сиђите са ружичастог облака и пре великог корака одговорите на ова питања

Заљубљени сте, партнер вам је диван и цео свет гледате кроз ружичасте наочаре. И тако срећни и опчињени размишљате о заједничком животу. И да, то је логичан след догађаја. Фото: Pexels/Ketut Subiyanto Ипак, прво сиђите са ружичастог облака, да не бисте доживели разочарање. Парови се на то >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << често одлучују без да се заиста и познају.
Размотрите неколико ствари пре него што донесете коначну одлуку. Добро размислите о свему и својим плановима са том особом.
И пре него што сте почели да се пакујете, узмите у обзир следеће ствари:
Да ли је ваша веза озбиљна? И то је прво о чему треба да размислите. Колико је ваша веза озбиљна и дубока? Да ли сте довољно заљубљени једно у друго, или желите да смањите трошкове изнајмљивања стана усељавајући се у његов стан? Или је можда обрнуто. Ако сте спреми да се обавежете и да престанете са потенцијалним виђањем других мушких особа, онда је усељење прави потез за вас.
Верујете ли једно другом? Заједнички живот значи дељење ствари, под чиме се подразумева све од новца до кућних обавеза. Такође морате да одговорите на питање да ли ћете сматрати да је у реду ако он без вас излази из куће и бави се активностима ван ваше везе. Поверење је важно јер не желите да будете неко ко проверава сваки његов корак. Нити треба да дозволите да он чини вама.
Да ли сте спремни на компромис? Када живот делите са неким компромиси су просто неминовни. То наравно не значи да треба да попуштате пред сваким његовим хиром, већ да вам обома буде омогућено да живите онако како волите, уз узајамно поштовање и толеранцију.
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Планирате заједнички живот? Сиђите са ружичастог облака и пре великог корака одговорите на ова питања се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.