Мандић: Велика опасност од мешања страних амбасада у политички живот Црне Горе

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 11:54

Мандић: Велика опасност од мешања страних амбасада у политички живот Црне Горе

Председник Нове српске демократије Андрија Мандић, изјавио је да је велика опасност то што се у унутрашњи политички живот Црне Горе мешају стране амбасаде. Фото: Wikimedia Commons/Filip Kršić „Те стране амбасаде имају план да саставе коалицију Европе сад заједно са подмлађеним ДПС-ом. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << То је њихова намера. И зато треба снажно подржати нашу коалицију, како се не би реализовао тај опасни пројекат, односно да се на мала врата врате старе, поражене снаге и наставе тамо где су стале“, рекао је Мандић на предизборном скупу коалиције „За будућност Црне Горе“ (ЗБЦГ) у Будви, преносе Вијести.
Он је истакао да неће гледати да ли новац инвеститора долази из Сједињених Америчких Држава, Немачке или Кине, те да ће сваки бити од користи за грађане Црне Горе, из које год државе да долази.
Председник Демократске народне партије и носилац лисе ЗБЦГ на парламентарним изборима, Милан Кнежевић, рекао је да представници те коалиције имају обавезу да пошаљу поруку међународним представницима који долазе у Црну Гору да грађани те земље одлучују ко ће бити у Влади Црне Горе.
Навео је да ће ЗБЦГ бити део владе и позвао Покрет Европа сад Јакова Милатовића да не улази у коалицију са ДПС-ом, јер треба да буде уз грађане који су им указали поверење.
Ванредни парламентарни избори у Црној Гори биће одржани 11. јуна.
Putin: Svojom ekonomskom politikom SAD pucaju sebi u nogu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мандић: Велика опасност од мешања страних амбасада у политички живот Црне Горе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.