Халанд: Живот ми се променио, али нећу да се жалим

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 14:21

Халанд: Живот ми се променио, али нећу да се жалим

Фудбалер Манчестер ситија и норвешки репрезентативац Ерлинг Халанд изјавио је да због своје популарности не може више нормално да живи, преноси норвешки сајт ВГ. Фото: Танјуг/AP Photo/Jon Super Халанд је прошле године стигао у Манчестер сити из Борусије Дортмунд за 60 милиона евра. Он >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је за „грађане“ ове сезоне постигао 52 гола на 50 мечева.
„Не могу више нормално да живим. Тешко ми је да радим најобичније ствари, али такав је мој живот. Нећу да се жалим. Покушавам да будем оно што јесам сваки дан и да се окружим добрим, искреним, пристојним људима. Мислим да је то кључно. Тако сам сложио живот, а за ово остало не марим“, рекао је Халанд.
Норвешки фудбалер је истакао да никада не гледа репризе својих мечева. „Гледам доста фудбала у слободно време, али не гледам репризе својих утакмица. Доста људи то ради, али ја не верујем у то. Мислим да бих онда превише размишљао о својој игри, што по мени није добро“, закључио је Халанд.
FSS zbog nameštaljki kaznio Kolubaru sa devet bodova, ispadaju iz Superlige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Халанд: Живот ми се променио, али нећу да се жалим се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.