Боровић позива на убиство председника Србије док му ћерка брани убицу деце: Црногорски сепаратиста цео живот бранио криминалце и убице

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 21:52

Боровић позива на убиство председника Србије док му ћерка брани убицу деце: Црногорски сепаратиста цео живот бранио криминалце и убице

Познанство Боровића са најпознатијим именима из домаћег подземља указује да претње председнику Србије не треба схватити неозбиљно. Фото: Ataimages/M.M Опозиционар, члан Јеремићеве партије и зет Вука Драшковића, Боривоје Боровић, призивао је на прозападној Н1 телевизији “румунски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сценарио” и убиство председника Србије Александра Вучића.
PRETE VUČIĆU: I ČAUŠESKU JE SKUPIO 100.000 LJUDI PA ZNAMO KAKO JE PROŠAO!
Jedan od podržavalaca protesta protiv nasilja, Borivoje Borović, preti Vučiću zbog mitinga 26. maja:
"I ČAUŠESKU JE IMAO 100-200.000 PRISTALICA PA SU GA POSLE SAT VREMENA UHAPSILI I DOŠLI MU GLAVE!" pic.twitter.com/qxG8uJRRln
— Detektor laži (@LaziDetektor) May 16, 2023

– Чаушеску је имао тог дана 100.000 – 200.000 присталица, а после сат времена су га ухапсили и дошли му главе – рекао је Боровић.
Члан Јеремићеве странке је претећим тоном рекао и да ће цела власт отићи у затвор.
– И то није само смена власти, први пут ће нека политичка структура сигурно ићи у затвор – рекао је Боровић.
Ове речи су само наставак претњи опозиције које се могу чути у последње време. Занимљиво, управо они који се наводно боре против насиља у претходних неколико дана више пута су позивали на убиство председника Србије или “јурење” и хапшење оних који се с њима не слажу.
Бранио криминалце и убице Ипак, претње Боровића ипак се разликују по томе што је зет Вука Драшковића познат по томе што је своју адвокатску каријеру изградио бранећи најопасније криминалце, нарко дилере и убице.
Његови клијенти су између осталог били Ђорђе Божовић Гишка, Бранислав Матић Бели, Александар Кнежевић Кнеле, Горан Вуковић Мајмун, Урош Мишић…
Фото: 24седам/Катарина Михајловић Познанство са најпознатијим именима из домаћег подземља указује да претње председнику Србије не треба схватити неозбиљно.
Боровићева ћерка брани масовног убицу Па иако је цео живот пред судом бранио осведочене криминалце, Боровићу то не смета да сада подржава тзв. протесте против насиља иако се и сам више пута у медијима хвалио да је у младости тренирао карате како би могао да се обрачунава по београдским улицама када је из Црне Горе дошао да студира у српску престоницу.
– После три године тренирања каратеа сам добио црни појас и постао сам познат „у крају“ – сећао се у једном интервјуу адвокат.
И не само то. Посебан је парадокс то што управо ћерка Боривоја Боровића брани и заступа малолетног Косту К. који је извршио масакр у ОШ „Владислав Рибникар“ на Врачару, при чему је убио десет особа, а ранио шесторо.
Брани интересе црногорског сепаратизма у Београду Ни ту није крај. Зет Вука Драшковића је годинама био активан високи функционер Српског покрета обнове и посланик у Скупштини Србије. Па ипак све време се национално изјашњава као Црногорац и отворено брани интересе црногорских сепаратиста.
Тако је овај члан Јеремићеве странке стао у одбрану црногорског парламента када је донео Резолуцију о Сребреници и тиме оптужио српски народ за наводни геноцид.
Боровић је тада запретио да “политичке власти у Србију морају да престану с омаловажавањем Црне Горе и претњама због усвајања Резолуције о Сребреници”.
Фото: Антонио Ахел – Црна Гора је једна мала, али величанствена земља, и актуелна власт у Србији треба да држи руке даље од Црне Горе. Они желе да Црну Гору третирају као своју провинцију, што је незамисливо – рекао је тада члан Јеремићеве странке.
Наравно, Боројевићу нимало не смета отворено етикетирање целог српског народа као геноцидног. Зашто би, када се он лично не сматра Србином…
Дакле, овај јавно декларисани национални Црногорац не види никакав проблем да зарађује новац бранећи највеће криминалце у земљи, да позива на убиство председника Србије, да му ћерка брани особу која је на најбруталнији начин убијала децу у школским клупама и да се истовремено у јавности представља као борац против насиља. У најмању руку нелогично, али логика свакако није јача страна опозицији која се против насиља “бори” претњама убиством и позивом на хајку политичких неистомишљеника.
Sve što niste znali o profesionalnim demonstrantima u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Боровић позива на убиство председника Србије док му ћерка брани убицу деце: Црногорски сепаратиста цео живот бранио криминалце и убице се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.