Јокић: Нисмо желели да им дамо нови живот

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Apr.2023, 11:42

Јокић: Нисмо желели да им дамо нови живот

Српски кошаркаш Никола Јокић изјавио је након утакмице са Минесотом да је план његове екипе био да агресивном игром преузму контролу над утакмицом. Фото: Танјуг/AP/Darren Abate Кошаркаши Денвера савладали су Минесоту са 120:111, а Јокић је у овом сусрету забележио нови трипл дабл учинак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са 20 поена, 11 скокова и 12 асистенција.
„Било нам је потребно да победимо. Нисмо желели да им дамо нови живот, ако то има смисла. Желели смо да ми будемо ти који су агресивни, да први задамо ударац и да они морају да реагују на нас. То нам је био план“, истакао је Јокић.
Додаје да посао још увек није завршен.
„Да будем искрен, много их поштујемо јер знамо да су опасан тим. Нисмо желели да им дозволимо да играју слободно. Морамо да имамо исти приступ као данас. Они ће бити агресивни, а ми морамо да будемо још агресивнији како бисмо контролисали утакмицу. Знамо шта морамо да радимо, ми нисмо под притиском“, закључио је Јокић.
Трипл-дабл Николе Јокића у победи Денвера над Минесотом

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јокић: Нисмо желели да им дамо нови живот се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.