У Единбургу завршена служба којом је слављен живот краљице

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Sep.2022, 19:49

У Единбургу завршена служба којом је слављен живот краљице

Служба која је упиличена у Катедрали Светог Џајлса у Единбургу којом је слављен живот краљице Елизабете II и њена повезаност са Шкотском је завршена. Фото: Танјуг/Bernat Armangue Њен ковчег ће остати ту наредна 24 часа, а потом ће бити пребачен у Лондон, пренео је BBC.
Краљ Чарлс >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << III и други чланови краљевске породице напустили су катедралу.
Старешина Шкотске цркве Мораг Мајлни захвалила је Богу за дуг живот, сјајан пример, непоколебљиву посвећеност дужности, јаку веру и добрар смисао за хумор бритаснке мудре и велике краљице.
Kovčeg sa telom kraljice iz Balmorala stigao u Edinburg

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Единбургу завршена служба којом је слављен живот краљице се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.