Ђоковић: Мој најбољи меч од почетка турнира, благословен сам како ми живот иде

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jan.2024, 13:50

Ђоковић: Мој најбољи меч од почетка турнира, благословен сам како ми живот иде

Мој најбољи меч од почетка турнира. Морам да будем задовољан, играо сам веома добро у прва два сета, он је мало подигао ниво у трећем, били смо изједначени, али у тај-брејку сам добро сервирао и добио, рекао је најбољи тенисер света Новак Ђоковић после победе против Аргентинца >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Томаса Ечеверија (3:0) и пласмана у осмину финала Аустралијан опена. Фото: Танјуг/AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake Ђоковић је победом обележио јубилеј – 100. меч у Мелбурну. Први је одиграо још 2005. године и освојио је рекордних 10 титула.
„Благословен сам чињеницом да ми живот иде како иде. Деведесете нису биле једноставне за моју породицу. Морали су да се одрекну много тога, не би могао да будем овде да није било њих. Тенис је изузетно скуп спорт. Трудили су се јако да ми омогуће све услове да тренирам. У јуниорским данима је било веома тешко због ресурса. Требало је наћи новац. Заиста, много хвала навијачима на свему што сам урадио“, истакао је Ђоковић.
Đoković u jubilarnom 100. meču u Melburnu pobedio Ečeverija za osminu finala

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: Мој најбољи меч од почетка турнира, благословен сам како ми живот иде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.