Pas Ševi preživeo vožnju na usijanom motoru

Izvor: Kurir, 02.Okt.2012, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas Ševi preživeo vožnju na usijanom motoru

Nakon što se zaustavio u San Klementeu, 52-godišnji vozač Haime Maganja primetio je krzno životinje iznad levog prednjeg točka, a kada je otvorio haubu pronašao je psa kako leži na motoru

LOS ANĐELES - Jedan pas preživeo je putovanje od 177 kilometara na usijanom motoru kamiona koji je vozio po najvećoj vrućini kroz Kaliforniju.

Nakon što se zaustavio u San Klementeu, 52-godišnji vozač Haime Maganja primetio je krzno životinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iznad levog prednjeg točka, a kada je otvorio haubu pronašao je psa kako leži na motoru.

Temperatura vazduha u tom trenutku bila je oko 37 stepeni Celzijusa.

"Kada sam otvorio haubu, pogledao me je kao da mi kaže "baš ti hvala"", kazao je vozač u izjavi za lokalni list "Orandž kaunti redžister".

Maganja je pozvao službu za zaštitu životinja čiji je predstavnik prebacio ošamućenog psa u svoj kombi u kojem je bio uključen erkondišn.

Pas, kome su nadenuli ime Ševi, po modelu kamiona u kojem je pronađen, vrlo brzo je došao k sebi i počeo da se igra. Sada se vodi potraga za njegovim vlasnikom.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pas preživeo putovanje na usijanom motoru kamiona

Izvor: Blic, 02.Okt.2012

Jedan pas preživeo je putovanje od 177 kilometara na usijanom motoru kamiona koji je vozio po najvećoj vrućini kroz Kaliforniju...Nakon što se zaustavio u San Klementeu, 52-godišnji vozač Haime Maganja primetio je krzno životinje iznad levog prednjeg točka, a kada je otvorio haubu pronašao je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.