Izlazim, pijem alkohol, ne odričem se hrane i mršavim: Fitnes instruktorka otkrila tehniku LENJA DEVOJKA, za samo nedelju dana 4,5KG MANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 13:33

"Izlazim, pijem alkohol, ne odričem se hrane i mršavim": Fitnes instruktorka otkrila tehniku "LENJA DEVOJKA", za samo nedelju dana 4,5KG MANJE

Izabel Moris otkrila da nikada ne broji kalorije i odbija da kaže ne večeri i gaziranim pićima.

Jedna fitnes influenserka sa Instagrama izazvala je pravi bum na ovoj društvenoj mreži kada je objavila da je smršala uz pomoć takoznavanog pristupa "lenje devojke".

Izabel Moris tvrdi da je samo za nekoliko dana smršala 4,5kg, a da se nije odrekla ni jednog užitka, posebno kasne večere i gaziranih pića. Pa kako je to moguće, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sigurno se pitate.

Internet zvezda, čije je korisničko ime na Instagramu @fitness4lazigirls, podelila je sa svojih 80 hiljada pratilaca: - Osećam se kao da stvari konačno dolaze na svoje mesto, i dodala:

A post shared by Isabelle Morris | Online Coach (@fitness4lazygirls)

- Neću da lažem, gubitak masti je težak – posebno mentalno. Nisam volela svoje telo i svakodnevno sam se borila sa osećanjem da ne napredujem dovoljno brzo. Ali, gledajući unazad, vidim da gubim oko 4 kg nedeljno, što je tačno ono kako želim da mršavim - postupno i zdravo, te je zaključila:

- Veoma sam zadovoljna koliko sam daleko stigla i konačno počinjem da osećam da se moj naporan rad isplati.

Izabel je podelila dve fotografije snimljene u razmaku od 20 nedelja, kako bi demonstrirala svoj fizički napredak. Najveća promena u njenoj rutini se ogleda u povećanju intenziteta vežbanja, a što se tiče ishrane, ona je jela mnogo više vlakana i proteina i pila više vode.

A post shared by Isabelle Morris | Online Coach (@fitness4lazygirls)

Rekla je da trenira tri puta nedeljno, pije četiri litre vode svaki dan i nikada ne kaže ne društvenim događajima.

Ali njena rutina nije ni približno tako naporna kao kod nekih od njenih kolega, koji ne izlaze iz teretane. Ona ističe da izlazi svakog vikenda, pije alkohol kada joj se prohte, ne ograničava svoje obroke, pa čak i osigurava da svaki dan ima slatke poslastice - te svoju rutinu naziva tehnika "lenje devojke".

Ona savetuje da je za najbolje rezultate potrebno da dnevno napravite između 7.000 i 10.000 koraka, te da uključite kardio vežbe u svoju dnevnu rutinu.

Izabel, onlajn trener, lični trener i nutricionista, takođe je podelila pet najvećih lekcija koje je naučila u poslednjih osam godina kada su u pitanju ishrana i vežbanje za "lenjivce":

A post shared by Isabelle Morris | Online Coach (@fitness4lazygirls)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.