Zvone zvona svadbena nakon njegove prevare: Udaje se Megan Foks

Izvor: B92, 20.Jul.2023, 20:53

Zvone zvona svadbena nakon njegove prevare: Udaje se Megan Foks

Glumica Megan Foks i muzičar Mašin Gan Keli planiraju venčanje, prenosi "Dejli mejl".

Prema pisanjima "Us Weekly", par već uveliko pravi planove za ceremoniju venčanja, te se nadaju da će u bliskoj budnućnosti zajedničkim snagama izgovoriti sudbonosno "DA".

"Ponovo su na pravom putu. Imali su toliko uspeha na terapiji i ponovo veruju jedno drugome. Opet su počeli da pričaju o planovima za venčanje", rekao je izvor blizak paru za gore pomenuti medij.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Megan Foks je najveća protivnica brushaltera – a od dragog ima punu podršku FOTO

Podsetimo, pre nekoliko meseci par je pauzirao planove za venčanje, jer je, prema pisanjima stranih medija, Keli prevario Foksovu sa članicom svog benda. Tišina među njima je bila teška, a glumica tada nije znala da li će uspeti da pređe preko njegove ljubavne afere.

Međutim...

Glumica i muzičar nisu hteli da njihova ljubav ode u zaborav, te su uspeli da prebrode krizu i i to pomoću terapije za parove. Foksova je jednom prilikom izjavila da je terapija uspela, a njih dvoje su jači nego ikada pre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.