Zvezdi Granda predviđali VELIKU KARIJERU, nestala sa javne scene, a onda izašao OVAJ OGLAS

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 10:19

Zvezdi Granda predviđali VELIKU KARIJERU, nestala sa javne scene, a onda izašao OVAJ OGLAS

Evo kako izgleda danas.

Učenica četvrte sezone muzičkog takmičenja "Zvzde Granda" Svetlana Tanasić poznatija kao Big Mama, potpuno se povukla sa scene, a karijeru je nastavila "iza kamera".

Naime, tokom 2008. godine i 2009. godine, dok je trajalo muzičko takmičenje u kojem je Svetlana učestvovala, stručnjaci su ovoj pevačici prognozirali blistavu karijeru zbog njenog vanserijskog glasa. Ipak, to se nije ostvarilo.

Svetlana je počela i da prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje polovne cipele preko Fejsbuka.

- Berberi cipele u izvanrednom stanju, kao što može da se vidi po slikama. Broj 37, ali može i 38. Cena 35 evra - napisala je Tanasićeva svojevremeno, uz priloženu fotografiju. Nakon toga, posle određenog vremena, fotografiju je obisala, a da li je zbog toga što je pomenute cipele prodala ili što se zbog objave pokajala, nije poznato.

Poznata kao vrsna crnka, Svetlana Tanasić je danas promenila imidž, te izgleda potpuno drugačije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.