Zovu je MAGIČNA SMESA: Ovaj napitak eliminište SALO sa STOMAKA, detoksikuje i reguliše PROBAVU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 13:18

Zovu je "MAGIČNA SMESA": Ovaj napitak eliminište SALO sa STOMAKA, detoksikuje i reguliše PROBAVU

Rezultati su brzo vidljivi.

Dosta ljudi ima jedan te isti problem, odnosno pojavio im se višak kilograma na predelu stomaka i to zaista ružno izgleda. Na svu sreću, uspeli smo da pronađemo recept za lek koji će vam pomoći da rešite svoj problem, a sa njim ćete sagoreti sve nakupljene masnoće, tako da ćete sprečiti i razvoj tih oboljenja.

Osnovni sastojak koji je potreban za njegovu pripremu su šljive. Odmah sebi zapišite ovaj recept i počnite sa pripremom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Potrebni sastojci:

Priprema:

Uzmite jednu hermetičku posudu i u nju stavite šljive, pa preko sipajte i vodu, posudu zatvorite, pa ostavite da odstoji oko sedam dana na hladnom, odnosno u frižideru.

Posle tog perioda uzmite gazu i smesu procedite, te nakon toga lek možete početi konzumirati. Svako jutro na prazan stomak, odnosno pre doručka trebate da popijete po čašu leka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.