Zovu ga muškom zlatokosom, a žene lude za njegovim kovrdžama: Ko je on? FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 09.Jul.2023, 14:32

Zovu ga muškom zlatokosom, a žene lude za njegovim kovrdžama: Ko je on? FOTO/VIDEO

Veliku popularnost stekao je na društvenim mrežama i to zahvaljujući svojim bjuti savetima.

Orlando Džejms (32) je influenser, a veliku slavu stekao je na Tiktoku, gde redovno deli korisne savete o bjuti trikovima, ali i tretmanima. Krasi ga duga kovrdžava kosa, talenat, a trenutno je i miljenik žena.

Međutim, puta ka uspehu nije bio lak...

Kako je ispričao za "Canvas Rabel", završio je fakultet, a potom je počeo da radi tri posla kako bi preživeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << - u baru, u teretani i kao trener fudbala. Međutim, nakon tri godine odlučio je da promeni tok svoje sudbine, jer fizički nije mogao da izdrži tri posla.

"U vreme pandemije otvorio sam profil na TikToku. Iskreno, nisam hteo to da radim. Koristio sam TikTok nekoliko nedelja, a onda sam napravio pauzu. U jednom trenutku sam odlučio da sebi dam šansu, te sam opet instalirao aplikaciju. Dnevno sam trošio od 4 do 5 sati kako bih razumeo svrhu TikToka. Ostalo je istorija", ispričao je simpatični Orlando koji još uvek smatra da ovo nije ni blizu onoga gde želi da bude, ali je na dobrom putu.

"Naučio sam kako da poziram, koji ugao da zuzmem, kako da napravim ambijent. Za sve to je trebalo dosta vremena. Kako je moja platforma rasla, tako su i ponude pristizale. Počeo sam da sarađujem sa lokalnim fabrikama za proizvodnju odeće, a onda su stizale ponude i za bjuti proizvode", priseća se on.

I nakon uspeha na društvenim mrežama, on nije zaboravio roditelje, već ima plan i za njih.

"Želim mojoj mami da kupim kuću i želim da moj otac bude ponosan na mene. Ne želim više da rade. Moja mama je moj najbolji prijatelj, ona to zaslužuje i ja ću se potruditi da ostvarim datu reč"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.