Zorica i Kemiš unuci slavili punoletstvo, do ZORE pevala sama estradna ELITA - Pevačica blistala u odelu KRALJEVSKE boje, bolje je od svake haljine

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2023, 14:30

Zorica i Kemiš unuci slavili punoletstvo, do ZORE pevala sama estradna ELITA - Pevačica blistala u odelu KRALJEVSKE boje, bolje je od svake haljine

Poslednja godina donela je mnogo radosti Zorici Brunclik i Kemišu, pa su je tako na najbolji način polako i priveli kraju. Poslednjih dana 2023. legendarna pevačica i istaknuti umetnik organizovali su gala slavlje svojoj najstarijoj unuki Sari.

Zorica Brunclik poslednjih dana ove godine ima ogroman razlog za slavlje jer je njena unuka Sara napunila osamnaest godina, a tim povodom baka joj je priredila zabavu za pamćenje. Unuka Zorice Brunclik koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pre dva dana proslavila punoletstvo naslednica je Zoričine druge ćerke Miljane.

– Ne znam da li ću pevati večeras, ali sigurno znam da ću plakati. Ja sam bila prisitna na rođenju svakog svog unučeta a pošto je ona bila prva ovo veče je za mene posebno emotivno– rekla je folk zvezda a Kemiš je otkrio da je unuka imala posebnu želju da on ponese harmoniku i da joj zasvira, piše Grand.

Među gostima koji su uveličali slavlje bili su Gordana, Mihajlo i Marina Šaulić, Miloš Vujanović, Emir Habibović, Miša Mijatović, Miki Perić i mnogi drugi a svi oni su uz orkestar Aleksandra Sofronijevića uživali u slavlju za pamćenje.

Zorica je zablistala u upečatljivom odelu kraljevsko plave boje.

Sako ravnog kroja i s jednim redom dugmadi klasičnog je kroja, ali u oversized varijanti. Ravno krojene uže pantalone s crtom ukrašene su jednakim svetlucavim plišanim materijalom davale su dašak luksuza.

Elegantan autfit Zorica je upotpunila belom majicom ispod sakoa u tamnoplavoj nijansi, dok se u ostatku autfita odlučila za cipele i nakit u tamnim bojama.

Srbija Danas/J.Šipčić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.