Zorannah doživela TRAGEDIJU koja je zavila u crno: Influenserka kroz SUZE progovorila o svemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 10:16

Zorannah doživela TRAGEDIJU koja je zavila u crno: Influenserka kroz SUZE progovorila o svemu

Sa samo 25 godina ostala je potpuno sama.

Jedna od najpoznatijih domaćih modnih blogerki Zorana Jovanović, publici poznatija kao Zorannah, sa svojim pratiocima na Instagramu često deli trenutke iz svog privatnog života.

Podsetimo se, influenserka je ranije bila u vezi sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, nakon raskida te romanse povezivali su je sa mnogim ličnostima iz javnog sveta, ali sada je njeno srce ukrao, holandski golman Eloi Rum.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Iako je Zorannah, u medijima često okarakterisana kao neko ko živi lagodan život, ipak i ona kao i svi, prošla je kroz mnoge teške trenutke.

Kao veoma mlada, pretrpela je teške životne udarce. Ona je prvo ostala bez oca,  koji je iznenadno preminuo od posledica izliva krvi u mozak, a 2015. godine.  njena majka je izgubila bitku sa opakom bolešću.

Jovanovićeva, je najiskrenije podelila sa svojim pratiocima kroz šta je sve, prošla za četiri godine u kojima se njena majka borila sa karcinomom.

- Moja majka je umrla od karcinoma, i to je bolest koja ne pogađa samo tu bolesnu osobu nego celu porodicu. To je jako strašno. Meni se povraća kada pomislim, ali bukvalno. Ja sam bila jako mlada kada sam proživljavala sve to, imala sam 21 godinu kada je ona dobila dijagnozu, a 25 kada je umrla - ispričala je u jednom svom vlogu.

Kroz suze se prisetila najbolnijih trenutaka ovoh perioda, te progovorila o tome da joj je najveći strah bio da će svoju majku zateći mrtvu ba podu.

- Te četiri godine ne znam kako bih objasnila. Ja sam godinama ulazila u stan sa mentalnom spremnošću da ću je zateći na podu kada otvorim vrata, jer je to situacija koja može da se dogodi, tako se nešto slično i desilo. Četiri godine imate strah kada vam se neko ne javi na telefon. Živite sa takvim strahom i nemate pojma šta će da se dogodi i šta je sledeći dan. Sve se dogodi preko noći. Meni je jako teško da govorim o ovome. Takve stvari ne možete nikad da prebolite i ne možete nikad da se oporavite - govorila je Zorannah.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.