Znate koji je jedini način da se zaustavi starenje? Umiranje

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 15:22

"Znate koji je jedini način da se zaustavi starenje? Umiranje"

Paulina Poriškova je devedesetih godina punila naslovnice renomiranih modnih časopisa. Danas to više ne radi, ali rado objavljuje svoje fotografije na Instagramu.

Takođe, poslednjih nekoliko godina svet modne industrije pamti je po britkim rečima kada su standardi lepote u pitanju.

Paulina Poriškova: Od top modela do tužne, izdane žene

Paulina, kako je jednom rekla, odbija kulturu "večito mlade žene", te se čvrsto protivi estetskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << korekcijama, botoksu i antiejdžing tretmanima.

"Znate koji je jedini način da se zaustavi starenje? Umiranje", izjavila je jednom Poriškova i dodala da ne želi da se "bori protiv sebe svaki dan do kraja života'.. Ali, želim da iskoristim najbolje što sam dobila".

Ipak, kao bivši super-mode, gde se traži "savršeni" fizički izgled, Paulina priznaje da joj je bilo teško da se suoči sa procesom starenja, kao i svim izazovima koje ono nosi.

Paulina Poriškova se sada oseća najlepše, ali...: "Da, nedostaje mi pažnja" FOTO

Prošlo je dosta vreme otkako je prihvatila sebe i svoju figuru, a svoj trenutni život je posvetila mentalnom rastu i razvoju.

Strastveno se zalaže za prihvatanje prirodnog procesa starenja, iako često nailazi na kritike šire javnosti - odnosno, mišljenja da žena u šestoj deceniji ne bi trebalo da se javno eksponira u bikinijima.

Međutim, to nju uopšte ne dotiče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.