Znali su da je opasno i prodali su mu TO! Majka otkrila UZROK tragične SMRTI unuka Roberta De Nira, imao je samo 19 GODINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 17:48

"Znali su da je opasno i prodali su mu TO"! Majka otkrila UZROK tragične SMRTI unuka Roberta De Nira, imao je samo 19 GODINA

Život Leandra De Niro Rodrigeza tragično je okončan zbog opasne materije.

Otkriven je uzrok nedavne smrti unuka Roberta De Nira, Leandra De Nira Rodrigeza.

Najstarija ćerka holivudske ikone, Drena De Niro (51), nedavno je objavila da je njen sin Leandro umro. Mladić je imao samo 19 godina, a majka je podelila tragične vesti na društvenim mrežama.

Drena - koja je Robertova ćerka iz braka sa prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suprugom Dijanom Abot - tada nije otkrila više detalja o smrti svog sina.

Došao je i trenutak kada da otkrije šta se krije iza iznenadne smrti naizgled zdravog mladića. Naime, ona je rekla da je njen sin uzimao pilule sa fentanilom.

A post shared by Quién (@quiencom)

Iako vest nije zvanično potvrđena toksikološkim izveštajem, Drena je na Instagramu odgovorila na škakljivo pitanje jednog korisnika: "Neko mu je prodao pilule za koje je znao da sadrže fentanil, ali mu ih je ipak prodao". Ona je dodala:

- Dakle, za sve ove ljude koji se još uvek zezaju prodajući i kupujući ovo s***e, moj sin je zauvek nestao.

Vest o smrti Leandra ranije ovog meseca prenela je majka Drena, koja je na Instagramu objavila fotografiju svog sina odajući mu počast i nazivajući ga njenim "prelepim slatkim anđelom".

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Napisala je: "Volela sam te beskrajno i neopisivo od trenutka kada sam te osetila u svom stomaku. Bio si moja radost, moje srce i sve što je ikada bilo čisto i stvarno u mom životu. Volela bih da sam sada sa tobom. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da nastavim i širim ljubav i svetlost kojom si me ispunio time što sam tvoja mama", napisala je i dodala:

"Bio si tako duboko voljen i cenjen i volela bih da te je ta ljubav mogla spasiti. Tako mi je žao moje bebe, tako mi je žao @carlosmare. Počivaj u miru i večnom raju, moj dragi dečače".

Drena je nastavila da objavljuje srceparajuće poruke u čast svog sina na društvenim mrežama.

Nedavno je podelila nekoliko fotografija nje i sina na plaži. Na prvoj fotografiji stoje do kolena u vodi držeći se za ruke i gledajući jedno drugo. Druga slika prikazuje Leandra sa rukama oko majke u zagrljaju dok se njih dvoje smeškaju u kameru.

A post shared by Drena (@drenadeniro)

Njegov deda Robert je istakao kratko i jasno da je "duboko uznemiren" zbog svega što se desilo.

U kratkoj izjavi objavljenoj u ponedeljak, holivudska zvezda je rekla: - Duboko sam uznemirena zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Veoma smo zahvalni za saučešće svih. Molimo da na pruži privatnost kako bismo ožalostili gubitak Lea.

Smatra se da je Leandrov otac, Karlos Mare, postavio crni pravougaonik na svom Instagram nalogu usred vesti o smrti njegovog sina, ali nije dao nikakav natpis uz njega.

Taman što je Leandro krenuo stopama svoje porodice pojavivši se u nekoliko filmova, uključujući "Zvezda je rođena" (2018) i "Kolekcija" (2005), stigla ga je prerana i tragična smrt.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.