Znaci da je spreman za brak

Izvor: Naša Svadba, 06.Jan.2014, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znaci da je spreman za brak

Muškarci i brak – često su dva nespojiva sveta. Uglavnom se svako zapita kako se uopšte desi da se ta dva sveta spoje i šta to navede muškarca da se uopšte oženi, kada se već toliko boje vezivanja i ostavljanja momačkog života. Hoćete odgovor? Nemamo pojma. Iako su oni robovi svoje sopstvene slobode, često se i desi da se jednog dana jednog dela sloboda i odreknu i stanu na “ludi kamen”. Kako prepoznati da se taj dan bliži, možete saznati dalje u tekstu.

Dosadilo mu je samovanje
Više nema toliku jaku želju da se napija svakog vikenda i ne žali da se posveti jednoj ženi zauvek. Dosadilo mu je da kupi brojeve po kafićima i već polako podrugljivo govori o drugarima koji svaki dan menjaju žene....

Nastavak na Naša Svadba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Naša Svadba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Naša Svadba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.