Zna se šta sledi – Strauss

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2021, 14:36

Zna se šta sledi – Strauss

Pored dobro poznatih ukusa Strauss vanile i Strauss Kaprija, novi Strauss nugat   koji predstavlja kombinaciju sladoleda badema i lešnika i sladoled ukusa nugata, obogaćen karamelizovanim komadićima badema, će sve ljubitelje ove poslastice ostaviti bez teksta

Da kompanija Frikom ume naše najlepše trenutke uživanja sa porodicom i prijateljima da upotpuni neodoljivim ukusima, odavno znamo. Bilo da je reč o porodičnom okupljanju ili trenucima u kojima stvarate nova prijateljstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << valovi ukusnog dezerta u formi tortice sa neodoljivim hrskavim listićima su tu da ove posebne momente pretvore u uspomene vredne čuvanja.

Zna se šta sledi, za početak dobrog druženja, vrhunac nezaboravnog rođendana ili kraj porodičnog ručka – Strauss sladoledi koji će ova posebna okupljanja i vaše omiljene trenutke uživanja, dodatno ulepšati.

.

Bez obzira za koji ste se odlučili, svaki je tu da vam pruži nezaboravne trenutke uživanja sa ljudima koje volite, uspomene koje ćete zauvek čuvati i ukuse kojima ne možete odoleti… i sad, zna se šta sledi - Strauss!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.