Zlatan ne može da odoli Srpkinjama: Uslikan u Beogradu u provodu, a pored njega lepotica, kako li će Helena da reaguje na ovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 14:15

"Zlatan ne može da odoli Srpkinjama": Uslikan u Beogradu u provodu, a pored njega lepotica, kako li će Helena da reaguje na ovo

Jedna fotografija sa nepoznatom brinetom napravila haos na društvenim mrežama

Jedan od najpopularnijih fudbalera na svetu posebno je vezan za našu zemlju. On često ističe svoje balkansko poreklo, sluša našu muziku i navija za naše sportiste. Da, to je legendarni Zlatan Ibrahimović.

Koliko mu prija naša kultura i način života govori i činjenica da je trenutno u Beogradu, gde je uhvaćen u provodu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << A gde je Ibra tu su i lepe žene, te je fotografija sa jednom zanosnom brinetom izazvala pometnju na društvenim mrežama. 

Naime, Zlatan je na objavi pozirao sa u prvi mah nepoznatom devojkom, a očekivano, komentari su se odmah zaređali. "Ko je ova devojka", "E ovo je žena, a ne Helga", "Kako ga je žena pustila samog", "Sad će Helga da zabrani letove", "Zlatan ne može da odoli Srpkinjama", samo je deo veoma kreativnih i duhovitih komentara.

A post shared by WAGS • Sport • Love• (@zene_fudbalera)

Nekada ovakve objave znaju da poprime potpuno nerealne dimenzije, kao što je to slučaj bio prošle godine kada je jedna devojka objavila sliku sa plaže u Dubajiju. Tada je napravila potpunu pometnju napisavši ispod slike "Sa voljenim na odmoru. Ne mogu više da krijem našu romansu". Ma koliko da je očigledno bila šala, neki su očigledno pravili aferu tamo gde je nema.

Ovoga puta nagađanja nisu otišla toliko daleko, jer je bilo očigledno da se radi o pevačici sa kojom se Zlatan slikao (ili ona sa njim). Ljudi su munjevitom brzinom otkrili da se radi o Ivani Bojanović, pevačicom koja je poznata gostima prestoničkih klubova.

Inače, sa fudbalerom nije bila njegova jedanaest godina starija supruga Helena, te nije poznato da li je uopšte u Beogradu sa njim. Njihov brak važi za jedan od najskladnijih među fudbalerima i retko kada Ibru dovode u vezu sa drugim ženama.

Ipak, šuškalo se pre par godina da je imao kratku aferu sa čuvenom italijanskom voditeljkom Diletom Leotom, kada je novogodišnju proslavu nastavio u njenoj kući. Kasnije su obe strane demantovale navode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.