Žive rane na licu NAJLEPŠE ŽENE SVETA: Supermodelu na rutinskom pregledu otkrili JEZIVU BOLEST

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 10:24

Žive rane na licu NAJLEPŠE ŽENE SVETA: Supermodelu na rutinskom pregledu otkrili JEZIVU BOLEST

Slavna američka manekenka Kristi Brinkli napunila je 68 godina, dok njen izgled ne ide u prilog toj činjenici budući da izgleda veoma mladoliko, a neretko je porede i sa ćerkom. Po mnogima, ona je zapravo jedna od najlepših žena na svetu, a prateći ćerku na pregled, otkrila je i svoj problem.

Supermodel Kristi Brinkli, u svojoj 68. godini, objavila je na društvenoj mreži Instagram potresne fotografija i tako otkrila da je podvrgnuta hitnoj operaciji, nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su joj lekari otkrili bazocelularni karcinom na licu.

Manekenka je podelila grafičke fotografije rane na svom licu nakon uklanjanja karcinoma, dok je pozvala fanove da redovno proveravaju svoje telo radi eventualnih nepravilnosti.

- Dobra vest za mene je da smo otkrili bazocelularni karcinom na vreme. Imala sam sjajne doktore koji su uklonili kancer i perfektno me zašili kao da sam modni komad dizajnera "Dior". Dobra vest za vas je da se sve ovo može izbeći redovnom zaštitom od sunca! Ja sam malo ozbiljno shvatila to kasnije, tako da ću sada kao ova stara sirena/baštovanka, nanositi zaštiti faktor 30, ponovno nanositi po potrebi, nositi duge rukave i širok šešir - napisala je čuvena manekenka.

Kako je otkrila, Kristi je dijagnostikovana sa karcinomom nakon što je pratila jednu od svojih ćerki na rutinskom pregledu, gde je zamolila doktora da pregleda "malu tačkicu" na svom licu.

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley)

- I redovno obavljajte totalne preglede tela... To je obavezno! Imala sam sreće što sam otkrila svoj kancer, jer sam pratila jednu od mojih kćeri na njen pregled... Doktor je posmatrao svaku pegu uz pomoć lupe... To nije bio moj pregled, pa nisam ništa htela da kažem, ali na kraju sam ga zamolila da pogleda jednu malu tačkicu koju sam mogla da osetim dok sam nanosila šminku... Pogledao je i odmah znao da je potrebna biopsija! I uradio ju je odmah tamo. Zato sami kreirajte svoju sreću tako što ćete zakazati taj pregled danas. I nanesite zaštitu, moji prijatelji - istakla je Brinkli.

Detaljnije KLIKOM NA OVAJ LINK.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.