Ženstvene duge haljine

Izvor: B92, 11.Avg.2015, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženstvene duge haljine

U udobnim modelima, najbolje od prirodnih materijala, možete nesputano da uživate u vrelom letu.

Šta može da bude prijatnije u sparnim danima od lepršave duge haljine, koja štiti telo od jakih sunčevih zraka i prijatna je za nošenje? Osim toga, u njoj ćete sigurno biti zapaženi, izgledaćete elegantno i blistavo u svako doba dana, bilo da se spremate za poslovni sastanak, šetnju ili večernji izlazak.

U udobnim modelima od prirodnih materijala, najbolje od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tankog finog pamuka, možete nesputano da uživate u vrelom letu. Ove sezone u trendu su haljine koje su napred malo kraće, a pozadi duže. Lako se transformišu iz poslovnog u ležerni stil, zavisi od toga da li ih kombinujete uz visoke potpetice, patike ili japanke...

Romantične duge haljine u pastelnim nijansama, nežno ružičastoj, plavoj, zelenoj i bež, možete da uklopate sa većim i manjim tašnama, sportskim i elegantnim, kao i nakitom. I što je najvažnije, izgledate uvek ženstveno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.