Ženi se najzgodniji muškarac – opet: Verio glumicu, a rekao da nikad više neće stupiti u brak FOTO

Izvor: B92, 31.Okt.2023, 17:30

Ženi se najzgodniji muškarac – opet: Verio glumicu, a rekao da nikad više neće stupiti u brak FOTO

Glumac i producent Čening Tejtum, koji je svojevremeno proglašen za najseksepilinijeg muškarca na svetu, posle jednog neuspelog braka opet je, navodno, odlučio da se skrasi.

Već dve godine je u vezi sa glumicom Zoe Kravic (34), ćerkom Lenija Kravica, a nedavno ju je i verio. Iako privatan život kriju i ne pričaju puno o svojoj romansi, na ruci lepe Zoe blista dijamantski prsten, a i nekoliko izvora potvrdilo je za magazin "People" da ju je čuveni "Magic Mike" zaprosio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Njemu će ovo biti drugi brak, iako je u januaru za "Vanity Fair" rekao da ne zna da li će se ikada ponovo ženiti.

"Veze su za mene teške. Iako sam pomalo monogamista. U poslu nemam taj strah da će se nešto uništiti, ali kada su u pitanju ljudi koje volim, stvarno mi je teško. Završi se tako što se prevište trudim", izjavio je tada.

Čening i Zoe su se upoznali kada je ona glumila i režirala svoj prvi film "Pussy Island" 2020. U oktobru 2021. su se prvi put pojavili u javnosti kao par.

Čini se da je posle razvoda od Džene Djuan, s kojom ima ćerku Everli kojoj je veoma posvećen, ipak vratio veru u ljubav, na žalost brojnih obožavateljki širom sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.