Žene u Srbiji su LUDELE za Bali Begom, ali on je PROŠLOST! OVAJ kolega mu je preoteo TRON! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene u Srbiji su LUDELE za Bali Begom, ali on je PROŠLOST! OVAJ kolega mu je preoteo TRON! (FOTO)

Pripadnice lepšeg imaju novog ljubimca.

Gotovo svaka žena u Srbiji ima neku svoju omiljenu seriju koju ne propušta i po pravilu svaka ima svog ljubimca. Ali od kada je u Srbiji emitovana serija „Sulejman Veličanstveni“ većinu ženskih srca osvojio je markantni, Burak Ozdživit. Popularni Bali Beg, godinama je bio nedodirljiv na tronu, ali sve su prilike da on polako odlazi u istoriju zbog mlađeg kolege.

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on May >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 7, 2018 at 8:28am PDT

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on May 23, 2015 at 5:19am PDT

Mladi, Alp Navruz je glumac koji je rođen u Turskoj 15. januara 1990. godine u Istanbulu. Diplomirao je Turski jezik i književnost na Tehničkom univerzitetu Yildiz. Osim glumačke karijere, Alp se aktivno bavi i modelingom, što mu je pored glume velika ljubav. Pozirao je za naslovnice nekoliko svetski poznatih časopisa, a pored toga je postao i zaštitno lice nekoliko velikih svetskih modnih brendova. Njegovi profili na društvenim mrežama iz dana u dan broje sve više pratilaca, pa ih trenutno ima više stotina hiljada. Mnoge žene bi rekle da sasvim opravdano preti da pomuti slavu šest godina starijeg Buraka. Svojim izgledom i talentom. Alp, kome je duža kosa zaštitni znak, za kratko vreme je izgledom i talentom osvojio ženska srca, a dame u Srbiji ga trenutno gledaju u seriji „Ćerke“ gde tumači lik Sinana Egemena.

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on Jun 15, 2017 at 1:52am PDT

#anıyakala

A post shared by Alp Navruz (@alpnavruz) on Sep 21, 2017 at 10:45am PDT

Vreme će pokazati hoće li Alp uspeti da, kada je u Srbija u pitanju, dostigne slavu Buraka Ozčivita ili će biti samo još jedan od turskih glumaca koji je pretio da mu preuzme titulu omiljenog lepotana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.