Žene podivljaju kad čuju ovo tokom seksa, a mnogi muškarci se stide da to rade

Izvor: B92, 27.Feb.2024, 22:09

Žene "podivljaju" kad čuju ovo tokom seksa, a mnogi muškarci se stide da to rade

Muškarci su često u dilemi, jer ne znaju šta njihovoj partnerki najviše prija, a ako ne skupe snagu i saznaju, odnos je osuđen na propast.

Žene su malo otvorenije i one umeju da ispitaju telo svog partnera, u želji da ga najbolje zadovolje.

Jedan korisnik foruma Reddit obratio se publici postavivši jedno jednostavno pitanje: "Uzbuđuje li vas kad muškarci stenju tokom seksa? Mene umeju da uzbude ženski uzdasi, ali volite li i vi devojke kada smo i mi glasni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u krevetu?"

Vrlo brzo dobio je više od 250 odgovora, a svi su manje-više značili jedno – žene vole da čuju muške uzdahe tokom vođenja ljubavi, što je ovom stidljivom čitaocu dalo podsticaj da se opusti tokom seksa.

Iako bi uzdisali, mnogi muškarci se ustručavaju jer misle da to njima nije primereno i da time mogu da oteraju lepšu polovinu.

Posle odgovora ovih žena "da podivljaju kada čuju muške uzdahe i pomalo stenjanje", muškarci opustite se i prepustite strasti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.