Žene oduševljene trikom za spasavanje džempera koji se skupio: Vratite ga u normalno stanje VIDEO

Izvor: B92, 01.Feb.2024, 18:19

Žene oduševljene trikom za spasavanje džempera koji se skupio: Vratite ga u normalno stanje VIDEO

Koliko puta vam se desilo da omiljeni džemper izvučete iz veš-mašine i razočarate se, jer se skupio pri pranju? Sigurno se svako bar jednom našao u ovoj situaciji, a i za to sada postoji rešenje.

Korisnica Tiktoka objavila je snimak na kojem je pokazala trik za spasavanje skupljenog džempera, odnosno otkrila kako da ga vratite u normalno stanje. Oni koji su isprobali ovaj trik nazvali su ga apsolutno genijalnim.

Trik zahteva minimalan trud, a Violeta je svoj postupak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << temeljno objasnila: "Ako slučajno stavite vuneni ili pamučni džemper na pranje i on se skupi, ovo je moj trik da ga vratim u normalu. Započnite prskanjem sredstva za uklanjanje nabora, to će olabaviti vlakna, a potom uzmite peglu na paru, podesite je na najjači nivo i počnite".

Na kraju je pokazala i razliku između leve, ispravljene strane džempera i desne, koja je bila još skupljena.

Pogledajte kako je ona to uradila, pa pokušajte i vi ukoliko vam se desi isti problem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako spasiti džemper od skupljanja

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Feb.2024

Koliko puta vam se desilo da omiljeni džemper izvučete iz veš-mašine i razočarate se, jer se skupio pri pranju? Sigurno se svaka žena bar jednom našla u ovoj situaciji, a i za to sada postoji rješenje.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.