Žene najčešće padaju na komplimente o usnama

Izvor: S media, 11.Apr.2011, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene najčešće "padaju" na komplimente o usnama

Za sve one koji se u davanju komplimenata ne snalaze baš najbolje stiže dobra vest: novo istraživanje dokazalo je da na ženu najveći utisak ostavlja hvaljenje njenih usana.

Rezultati ankete u kojoj je 200.000 muškaraca odgovaralo na pitanje koji kompliment smatraju najefikasnijim kod žena objavljeni su na popularnoj britanskoj društvenoj mreži Bad. Rečenicom "Zaista imaš lepe usne!" većina učesnika tvrdi da uspevaju da razbiju led i započnu razgovor sa ženom koja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << im se dopada.

Većina žena slaba je na ovakav komplimentjer imaju utisak da je muškarac dovoljno drzak i hrabar. Ipak, većina muškaraca sklona je da koristi klasičnije komplimente i pohvali njene oči. Čini se da će posle objavljivanja rezultata ovog istraživanja sve više muškaraca obraćati pažnju ženskim usnama.

Šta njegov stil vođenja ljubavi govori o njemu

Ženska ejakulacija više nije mit!

Otkrivamo zašto mnoge žene glume orgazam

Anketa je pokazala i da sve žene ne reaguju isto na određenu vrstu komplimenata, kao i da komplimenti upućeni delovima tela mogu da je privuku ili odbiju, u zavisnosti iz koje zemlje potiču.

Engleskinje vole kada se muškarac divi njihovim nogama, Amerikanke, Francuskinje i Italijanke ne mogu da odole hvalospevima o njihovim modnim kombinacijama, osmeh na lice žiteljkama Španije izmami lepa reč o njihovoj kosi. Nemice i Kanađanke obožavaju kada se muškarci dive njihovoj mekoj koži, a nazanimljivije zahteve imaju Ruskinje koje s nogu obaraju komplimenti na račun njihovog nosa i Portugalke kojima prija da se drugi dive njihovim ušima.

T portal

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kako da počnete razgovor sa devojkom

Izvor: Domino Magazin, 12.Apr.2011, 16:02

Otkriveno na koju rečenicu one ne mogu da ostanu ravnodušne i prihvataju muvanje..Ako niste sigurni koji je najbolji start muvanja, evo ideje kako da priđete devojci. Naučnici kažu da imaju odgovor na pitanje - koja rečenica ima najveću šansu za uspehom...Novo istraživanje je dokazalo da na...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.