Žene, bežite od njih: Ovakvi muškarci će vas prevariti bez razmišljanja

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 11:19

Žene, bežite od njih: Ovakvi muškarci će vas prevariti bez razmišljanja

Ako osećate veću potrebu za seksom, velika je verovatnoća da imate kraću bradu i šire kosti lica, barem ako je verovati grupi naučnika koji su došli do ovih zaključaka.

Naučnici sa kanadskog "Nipissing College of Arts and Science" su otkrili da su muškarci i žene kvadratnog oblika lica seksualno motivisaniji od muškaraca i žena sa ovalnim ili okruglim licima, piše Medical News Today.

U istraživanju je učestvovalo 314 studenata osnovnih studija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji su u vezi.

Svaki od učesnika istraživanja popunjavao je upitnik o svom ponašanju, seksualnim porivima i seksualnoj orijentaciji, a morali su da odgovore da li su spremni da prevare partnera i kako gledaju na slučajni seks. Naučnici su fotografisali svakog od učesnika i analizirali njihove crte lica i uporedili strukturu lica sa odgovorima dobijenim iz upitnika.

Naučnici tvrde da muškarci četvrtastog lica ne samo da imaju jače seksualne apetite, već su skloniji i da varaju svoje partnerke. Takođe, naučnici koji su radili na ovom istraživanju nadaju se da će ovi nalazi osvetliti put za novija istraživanja koja će se baviti proučavanjem i traženjem veza između crta lica i seksualnosti i izbora partnera.

Grupa kanadskih naučnika je takođe zaključila da su muškarci kvadratnog lica često agresivnije i dominantnije ličnosti i da je njihovo ponašanje češće moralno upitno, ali i da su takvi muškarci ženama privlačniji za kraće ljubavne veze, za razliku od onih sa užim i izduženije lice. Dobijeni rezultati mogu se objasniti varijacijama u nivou muškog hormona testosterona, koji tokom puberteta igra glavnu ulogu u razvoju seksualnog ponašanja i požude odrasle osobe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žene, bežite od njih: Ovakvi muškarci će vas prevariti bez razmišljanja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Feb.2024

Ako osećate veću potrebu za seksom, velika je verovatnoća da imate kraću bradu i šire kosti lica, barem ako je verovati grupi naučnika koji su došli do ovih zaključaka. Naučnici sa kanadskog “Nipissing College of Arts and Science” su otkrili da su muškarci i žene kvadratnog oblika...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.