Ženama stare farmerke važnije od seksa

Izvor: S media, 05.Jan.2010, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženama stare farmerke važnije od seksa

Nedavno istraživanje pokazalo je da više od četvrtine Britanki veruje da bi uvlačenje u stare farmerke predstavljalo veće zadovoljstvo od seksa.

Žene više maštaju i o tome da ponovo navuku svoje omiljene farmerke nego o holivudskim srcolomcima, poput Džordža Klunija i Breda Pita.

Oko 35 odsto Britanki još čuva stare farmerke iz vremena kada su bile vitkije u nadi da će jednog dana ponovo moći da ih obuku.

Na pitanje kako bi se osećale kada bi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << opet mogle da ih nose, 29,1 odsto njih je reklo bolje nego posle seksa, 28 odsto bolje nego kada bi dobile vest o unapređenju na poslu, a 20 odsto bolje nego kada bi osvojile premije na lutriji.

"Žene se vežu za par farmerki u kojima su izgledale i osećale se sjajno", kazala je predstavnica kompanije "Spešel K" koja je naručila istraživanje.

"Koriste ih kao sredstvo motivacije dok su na dijeti i pritom nije važno koliko su farmerke stare", dodala je ona.

Istraživanje je pokazalo da postoji osećaj euforije i navala endorfina kod žena kada uspeju da se ponovo uvuku u omiljene farmerke i da se to osećanje može meriti sa nekim najvećim zadovoljstvima u životu.

Izvor: S media

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.