Žena stavila LUK po celoj kući i ostavila da reaguje TOKOM NOĆI! Kada ČUJETE kakvi su REZULTATI i vi ćete, za početak POMAŽE kod ALERGIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 18:48

Žena stavila LUK po celoj kući i ostavila da reaguje TOKOM NOĆI! Kada ČUJETE kakvi su REZULTATI i vi ćete, za početak POMAŽE kod ALERGIJA

Narodnim lekovima pribegavamo samo kada mislimo da nam ništa drugo ne može pomoći. Crni luk je jedan od tih lekova i veoma je efikasan kod lečenja mnogih bolesti

Dosta se priča i piše o lekovitosti belog luka, a zapravo ni crni luk nije ništa manje zdrav. Naime, pored toga što je ukusan, definitivno će dosta doprineti zdravlju ukoliko ga uvrstite u ishranu. Ukoliko vam je to problem zbog mirisa, možete ga jesti u večernjim časovima kada ne izlazite.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Jedna žena na Instagramu podelila je video gde je iscekani luk rasporedila po prostorijama u kući, a posebno onim u kojima provodi najviše vremena.

Luk sadrži jedinjenja sumpora koja imaju antibakterijska i antivirusna svojstva, što ih čini odličnim sredstvom za prevenciju bolesti. Takođe mogu pomoći u prečišćavanju vazduha i poboljšanju disanja, što ih čini neophodnim za osobe koje pate od alergija i astme.

Iako postoji mnogo načina da se spreči bolest, upotreba luka je potpuno prirodna i isplativa opcija koja se ne oslanja na štetne hemikalije ili veštačke mirise. Osim toga, to je odličan način da se prenameni luk koji je prošao svoj vrhunac!

A post shared by 🌊 Baltic Health (@baltichealth)

Za još više zdravstvenih koristi, pokušajte da stavite luk u čarapu i nosite ga na dnu stopala dok spavate. Za ovaj metod se kaže da pomaže izvlačenju toksina iz tela i podstiče opuštanje., napisala je u svom videu ova žena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.