Žena poznatog PEVAČA je u BOLNICI - Izašli su na ručak, a onda je sve krenulo NAOPAKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 18:31

Žena poznatog PEVAČA je u BOLNICI - Izašli su na ručak, a onda je sve krenulo NAOPAKO

Noć pre toga, poznati par bio je u restoranu "Cipriani" u Los Anđelesu, kasnije su na poznato mesto stigli Džoan Kolins i njen suprug Persi Gibson.

Supruga čuvenog pevača Robija Vilijamsa završila je u bolnici, otkrila je na Instagramu, tome je prethodio odlazak u poznati restoran na Beverli Hilsu gde su se njoj i njenom mužu pridružili glumica Džoans Kolins i Persi Gibson.

"Nakon slike savršene večeri, završetak večeri i nije bio tako savršen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << . Vratila sam se i odmaram. Hvala predivnom mužu Robiju što je bio uz mene", napisala je supruga Robija Vilijamsa, a nije otkrila tačan uzrok hospitalizacije.

Robi Vilijams kao i njegova supruga zbližili su se sa Džoan preko glumičine kume Milica Kastner, ćerke američkog filmskog producenta Eliota Kastnera i britanske dizajnerke enterijera Tes Kenedi. Milica je umrla u 49. godini, u martu 2021. dve godine nakon što joj je dijagnositkovan četvrti staidjum raka debelog creva i raka materice.

Pevač i Kastner postali su prijatelji nakon što se filmska producentkinja preselila u njegov komšiluk u Londonu. Podsetimo, Robi Vilijams i Ajda Fild u braku su od 2010. godine i imaju četvoro dece.

Srbija Danas/ Žena Blic/M.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.