Žena pita psihoterapeutkinju: TRUDNA SAM, a saznala sam da me PARTNER VARA - Šta da radim?

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2021, 23:57

Žena pita psihoterapeutkinju: "TRUDNA SAM, a saznala sam da me PARTNER VARA - Šta da radim?"

Devojka pred teškom životnom dilemom pita stučnjaka za pomoć.

Anonimna 29-godišnjakinja obratila se psihoterapeutkinji Deidre Sanders koja putem portala The Sun odgovara ljudima na ovakva, i slična, pisma i pomaže im u teškim trenutcima svojim savetima. Napisala je u pismu da je trudna, ima još samo 2 nedelje do porođaja, a upravo je saznala da je partner varao - pronašla je poruke druge žene u njegovom telefonu.

- Izbacila sam ga iz kuće i od tada ne razgovaramo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kontaktirao me, traži mi još jednu šansu da popravi stvar, kaže da me voli i da želi biti sa mnom i s detetom. Mesecima pre nego što sam saznala za prevaru nije bio uopšte zainteresovan za mene i za dete. Osećam se uplašeno, ali i usamljeno. Ne znam šta da radim - napisala je.

Deidre je odgovorila da postoje muškarci koji se ne osećaju ugodno u vođenju ljubavi s trudnom partnerkom, i oni koje uhvati panika kada znaju da se porođaj bliži i da će postati očevi.

- Ipak, to nisu opravdanja da te neko tako tretira. Izgleda da mu je zaista žao i veze mogu izaći iz krize ako ste oboje spremni raditi na odnosu. Uplašena si, ali s vremenom će biti lakše - odgovorila joj je Deidre.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.