Žena našeg VODITELJA je poznata GLUMICA - Mlađa je od njega OSAM godina, a gledali ste je u POPULARNIM serijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 22:13

Žena našeg VODITELJA je poznata GLUMICA - Mlađa je od njega OSAM godina, a gledali ste je u POPULARNIM serijama

Poznati voditelj Vladimir Jelić već godinama nas informiše o dešavanjima u zemlji i svetu. On je prepoznatljiv po svojoj staloženoj pojavi, ali o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo toga, a on o svojoj privatnosti retko govori.

Osam godina voditelj Vladimir Jelić u skladnom je braku sa glumicom koju ste imali prilike da gledate u serijama "Ubice mog oca", "Urgentni centar" i "Šifra despot". Svoj brak krunisali su i sa dvoje preslatkih mališana, a da supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vladimira Jelića nikada nije želela da se preterano eksponira.

Naime, reč je o Jovani Jelić. Ova uspešna glumica je rodom iz Novog Sada, gde se sa radošću vraća nakon napornih snimanja.

Објава коју дели Jovana Jelić (@jovanajelic_lejoefi)

"Bili smo angažovani na jednom projektu koji je radio naš zajednički poznanik, reditelj. Dopali smo se jedno drugome, razmenili telefone, počeli da se viđamo i vrlo brzo shvatili da smo se zavoleli. Kod nas je sve išlo postepeno i sve nam se dešavalo baš kad treba, bez nekog planiranja i forsiranja", rekao je za "Gloriju" jednom prilikom voditelj.

Објава коју дели Vladimir Jelic (@tvladimirjelic)

Njih dvoje su izuzetno zaljubljeni jedno u drugo i, kako je on ranije govorio - sve rešavaju razgovorom. "Ništa sa strane ne može nas toliko izbaciti iz ravnoteže da to ne možemo da rešimo pričom u četiri oka. Komunikacija je veoma bitna, kad ste jedno uz drugo i međusobno se podržavate, onda je sve mnogo lakše, bezbolnije se prolaze teški i stresni dani, ali i razmirice i nerazumevanja koji su neminovni u svakoj vezi."

Jovana i Vlada imaju dva sina, a glumica je mlađa od voditelja osam godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.