Žena mi se zaljubila u koleginicu i sada TRAŽI TROJKU! Očajan MUŽ tražio savet, dobio BRUTALAN odgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 13:56

"Žena mi se zaljubila u koleginicu i sada TRAŽI TROJKU!" Očajan MUŽ tražio savet, dobio BRUTALAN odgovor

Nesvakidašnja situacija.

Britanska kolumnistinja “Dir Didri” je specijalsita za rešavanje složenih intimnih pitanja. Ovoga pita stigao joj je apel za pomoć od muškarca koji kaže da je njegova žena u emotivnoj vezi sa koleginicom i sada traži da je i on prihvati.

- Moja žena želi da imamo trojku sa njenom ljubavnicom. U kasnim smo tridesetim, dvanaest godina smo u braku, do sada sam se osećao voljeno, ali ovo je za mene veliki problem. Imamo dvoje dece i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do sada nismo imali nikakve probleme. Prošlog meseca se vratila vidno uznemirena sa posla i rekla je da nešto mora da mi prizna. Zatim mi je rekla da se zaljubila i da je sve te ekstra sate koje je navodno provela na poslu zapravo provela sa drogom osobom. Pitao sam ko je on, a ona je rekala da je reč o ženi - ispričao je.

- Zatim je tražio da ona dođe kod nas i da je upoznam, pristao sam i svidela mi se, ima 28 godina i prelepa je. Moja žena joj je dodelila sobu pored naše. Bila je naša gošća. Jedne večeri je došla zadihana u našu sobu, bilo je očigledno da su bile intimne, a zatim se bacila na mene - otkrio je.

- Iskreno zbunjen sam. Da li ovo može da funkcioniše - pitao se prevareni suprug.

Diedre je ovako odgovorila:

- Sumnjam. Da vas supruga vara sa muškarcem, sigurno ne biste bili toliko liberalni. Prevara je prevara, vaša žena želi sve, otvoreno vas vara i to nije u redu. Recite supruzi da ne želite da je delite. Kako bi to objasnila deci? Ona svesno uništava vaš porodični život - zaključila je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.