Žena OTKRILA  - Kora od pomorandže kao 100% EFIKASAN preparat protiv komaraca  (VIDEO/RECEPT)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 17:06

Žena OTKRILA - Kora od pomorandže kao 100% EFIKASAN preparat protiv komaraca (VIDEO/RECEPT)

Komarci su dosadni insekti koji mogu izazvati iritaciju i ujed kod dece.

Korišćenje prirodnih preparata može biti jedan od načina za zaštitu malisana od komaraca. Jedna takva prirodna metoda je upotreba kore od pomorandže.

Kora od pomorandže ima prijatan miris koji odbija komarce.

Zahvaljujući svojim mirisnim svojstvima, kora od pomorandže se često koristi kao efikasan prirodni preparat. Postoje različiti načini na koje se koristi kora od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomorandže za zaštitu od komaraca. Jedan od tih načina je kuvanje kore kako bi se izvukli mirisni sastojci.

Da biste pripremili kore od pomorandže za upotrebu potrebno je :

Ukratko, kora od pomorandže može biti korisna kao prirodni preparat protiv komaraca, ali je važno koristiti je kao kao dodatnu meru zaštite od tih insekata.

Kombinacija različitih mera zaštite i oprezno praćenje reakcija organizma mogu pomoći u obezbeđivanju sigurnosti malisana od komaraca.Takođe treba biti oprezan zbog mogućih alergijskih reakcija i pažljivo pratiti bilo kakve negativne simptome kod dece.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.