Žena NE LIČI NA SEBE! Nove fotografije Dragane Mitar šokirale javnost, NOS, USNE, sve je drugačije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 11:19

Žena NE LIČI NA SEBE! Nove fotografije Dragane Mitar šokirale javnost, NOS, USNE, sve je drugačije (FOTO)

Korekcije zbog kojih je sigurno ne biste prepoznali!

Svi koji su gledali "Zadrugu 3" sećaju se učesnice Dragane Mitar i njenih ljubavnih peripetija, najpre sa bivšim ljubavnikom Pavlom Jovanovićem koji je ušao za njom u rijaliti u vreme dok je još bila u braku, zatim je usledio razvod nakon izlaska iz rijalitija, veza sa Edisom Fetićem i povratak sa njim u rijaliti.

Turbulentno vreme za Mitrovu sada je iza nje, a sudeći po novim fotografijama uživa u društvu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sina Joce. Međutim, samo jedan pogled na njene nove objave govori u prilog tome da je promenila lični opis.

Poznato je da je Dragana više puta išla na korekciju nosa.

Smanjen nos u uvećane usne  potpuno su uticali na izgled Mitrove. Na poslednjoj objavi pozirala je u narandžastom komletiću. Duga smeđa kosa, prćast nosić i pune usne su sada njen zaštitni znak. Ne možemo reći ni da je neko može poznati po očima jer i njih krije iza sočiva.

A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.