Žena BUKVALNO više NE LIČI NA SEBE! Draganu Mitar sada NE biste PREPOZNALI, promene na licu su očigledne (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 12:42

Žena BUKVALNO više NE LIČI NA SEBE! Draganu Mitar sada NE biste PREPOZNALI, promene na licu su očigledne (FOTO)

Lice bivše učesnice rijalitija "Zadruga" sada je nepoznato!

Svi koji su gledali "Zadrugu" sećaju se bivše Modelsice, Dragane Mitar. Ona je čitavu pometnju u rijalitiju napravila kada je ušla u "Zadrugu" udata, a ubrzo za njom je u rijaliti ušao njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović.

U sledećoj sezoni ušla je sa u to vreme dečkom Edisom Fetićem, dok je brakorazvodna parnica bila u toku, ali praktično je još uvek bila udata.

Vreme rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je iza nje, čini se, ali mnogi koji su je tamo pratili, sada je verovatno ne bi prepoznali.  Dragana je može se reći totalno neprepoznatljiva na novim fotografijama na Instagram profilu.

Jedan pogled na njeno lice i biće vam jasno da se nije zaustavila samo na korekciji nosa, usne su daleko izraženije nego ranije, a nos ne izgleda ko nakon prve operacije. Dragana je zapravo ponovo morala da radi korekciju zbog smetnji koje su joj se javile.

- Bila sam očajna, pa sam promenila lekara. Doktor mi je uradio skener, da bi video šta je sve tačno izvađeno. Unutra je sve bilo oštećeno! Uveo me je u totalnu anesteziju, napravio rez ispod desne dojke i iz rebra izvadio deo hrskavice, koju je detaljno obradio u mašini. Potom je hrskavicu ubacio u nos, da bi imalo šta da ga drži. Operacija je trajala čak 11 sati! - rekla je Dragana u jednoj emisiji nedavno.

U prilogu je galerija na kojoj se vide postepene promene Dragane Mitar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.