Želite tanak struk, jedite ovo voće

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2017, 03:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želite tanak struk, jedite ovo voće

Jesen je idealna za one koji žele da se otarase nekoliko kilograma viška i povećaju unos svežeg voća i povrća. Odaberite grožđe za saveznika i osim masnih naslaga oslobodite se i toksina, savetuju stručnjaci.

Ukoliko se grožđe pametno uvrsti u svakodnevnu ishranu, može dati dobre rezultate u smanjenju telesne težine.

Preporučuje se svakodnevno konzumiranje za užinu, umesto slatkiša i grickalica. Grožđe će na taj način pružiti osećaj sitosti i tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uticati na smanjenje glavnih obroka, a i prilagodiće navike zdravoj i ukusnoj užini.

Takođe, ističu nutricionisti, ovo voće je bogato flavonoidima, koji utiču na čišćenje organizma i odlični su saveznici u borbi sa toksičnim supstancama koje čovek unosi kroz hranu i piće. Najpoznatiji izvor flavonoida je sok od crnog grožđa, a ima ih i u vinu.

Brojni korisni sastojci kojima obiluju crna, crvenkasta ili "bela“ zrna utiču na lepotu kože i kose.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.