Želite da vam krevet i posteljina mirišu svakog dana? Isprobajte ovaj trik VIDEO

Izvor: B92, 30.Okt.2023, 09:34

Želite da vam krevet i posteljina mirišu svakog dana? Isprobajte ovaj trik VIDEO

Trik su isprobale mnoge žene i oduševljene su rezultatom.

Posle napornog dana nema ništa lepše nego se uvući u mirišljavu posteljinu, ali posle pranja taj miris čistoće i svežine brzo iščezne, naročito tokom leta. Influenserka iz Australije otkrila je tajnu kako da vam krevet i posteljina svake večeri mirišu.

Na svom profilu na Tiktoku je objasnila da je za početak potrebno skinuti staru posteljinu i staviti je na pranje, te usisati dušek. Zatim je pomešala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sodu bikarbonu s nekoliko kapi eteričnog ulja i posula po krevetu. Nekoliko sati kasnije, ponovo je usisala dušek i stavila čistu posteljinu.

Nekoliko kapi eteričnog ulja direktno na posteljinu dodatno će osvežiti vaš krevet, pa i to možete uraditi, piše britanski "The Sun".

Video-snimak su prokomentarisali i oni koji su isprobali ovaj trik, očigledno zadovoljni rezultatom, pa su napisali da su uživali i da "krevet zaista miriše kao san".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako da vam krevet i posteljina budu svježi svaki dan?

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2023

Trik su isprobale mnoge žene i oduševljene su rezultatom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.