Želela je PREPLANULI TEN, a dobila - KATASTROFU! Kako izbeći greške s kremom za samotamnjenje?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 10:31

Želela je PREPLANULI TEN, a dobila - KATASTROFU! Kako izbeći greške s kremom za samotamnjenje?

Ignorisanje uputstva pri nanošanju kozmetičkih proizvoda često zna dovesti do velikih grešaka

U želji da stvore ili održe preplanuli ten mnoge žene koriste kreme, losione, sprejeve ili gelove za samotamnjenje.

Međutim, većina ne prati tačna uputstva za nanošenje i onda se desi katastrofa. Danas to dobro zna Britanka Kelsi Čembrs koja je zbog pogrešnog nanošenja kreme za samotamnjenje postala viralna senzacija.

Kelsi je, da bi postigla bronzani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ten uzela kremu koja nosi naziv 'Darker Than Dark' te se smatra jednom od najtamnijih na tržištu.

Devetnaestogodišnjakinja nije razmišljala o količini proizvoda koju treba naneti na telo pa je završni rezultat i za nju bio šokantan. U samo sat vremena, krema se primila za njenu inače svetlu boju kože i postala je tamnosmeđa.

Nakon nekoliko neuspelih pokušaja da opere kremu sa sebe, odlučila se za kupku kojoj je dodala nekoliko kapi izbeljivača i napokon uspela skinuti višak boje. Međutim iako je u njenom slučaju to upalilo, dodavanje izbeljivača se ne preporučuje jer može izazvati iritacije i oštećenja na koži.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.