Zbog ove fotografije fanovi veruju da je lepotica ugradila silikone FOTO

Izvor: B92, 25.Nov.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ove fotografije fanovi veruju da je lepotica ugradila silikone FOTO

Hajdi Klum se na dodeli AMA nagrada pojavila u kratkoj haljinici koja je otkrila njene divne noge, ali i dekolte.

Slike u outfitu objavila je na svom Instagram profilu, a fanove je zaintrigiralo njeno poprsje, koje, kako kažu, nikad nije bilo raskošnije. Mnogi su pomislili da je slavna manekenka u četrdesetim ugradila silikone, iako je moguće da je u pitanju samo push-up grudnjak.

Hajdi po mnogima u 47. godini izgleda bolje nego ikada, piše index.hr. Nakon što je za Halovin ponovo svojim partijem i kostimom oduševila ceo svet, vratila se ženstvenim i seksi kombinacijama koje pokazuju da je i dalje jedna od najlepših žena na svetu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Modni okršaj Ane Nikolić i Marijane Mateus: Glasajte kojoj bolje stoji ova seksi haljina (foto)

Izvor: Story, 26.Nov.2019, 18:20

Ana Nikolić pre nekoliko dana oduševila je sve sjajnom linijom, ali i celokupnim autfitom kada se pojavila na proslavi venčanja Veljka i Bogdane Ražnatović.  U zelenoj haljini animal printa, sa dubokim šlicem, otkrila je zategnute butine, a još dublji dekolte naglasio je njenu ženstvenost i...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.