Zbog njenih slika se devojčice osećaju loše, ali ovim potezom je ispala prava faca

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog njenih slika se devojčice osećaju loše, ali ovim potezom je ispala prava faca

Kada je šesnaestogodišnjakinja pisala fitnes zvezdi Ani Viktoriji i poručila da se zbog njenih fotografija oseća nesigurno sigurno nije očekivala kako će Ana odregovati.

Ana je videvši ovu poruku svoju ulogu uticajne fitnes instruktorke shvatila veoma ozbiljno. Postvila je fotografiju u prirodnom izdanju sa neisfeniranom kosom i licem bez šminke.

“Ovu sliku nisam podelila jer mislim da izgledam loše, niti zbog naduvenog stomačića ili celulita, čupave kose >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili zato što smatram da je lice bez šminke loše. Nijedna od tih stvari nije loša niti nesavršena. To je NORMALNO!“, napisala je.

Ona je istakla da su društvene mreže zaslužne za nedostatak samopouzdanje koji devojčice osećaju.

“Uticaj društvenih mreža na devojčice i njihovo samopouzdanje je veliki problem i imam jak stav na tu temu, pa ako podelim jednu neobaveznu sliku, a one se zbog toga budu osećale bolje, ona ću to rado i nastaviti da radim“

Zar ovo nije sjajan potez?!

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.