Zbog nje ćete zavoleti ribolov: Lepotica od koje se i ajkule plaše

Izvor: B92, 01.Sep.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog nje ćete zavoleti ribolov: Lepotica od koje se i ajkule plaše

Ona je zgodna mlada i neustrašiva. Upoznajte Dersi Arahil, devojku koja uživa u borbi sa vodenim zverima.

Zgodna dvadesetšestogodišnjakinja na svom Instagram profilu srušila je sve predrasude i pomerila granice u svetu ribolova.

Iako niste navikli na ovako lepe ljubiteljke ribolova Dersi svaki minut vikenda provodi na svom brodiću krstareći obalama Filadelfije u potrazi za nekom novom avanturom.

Na spisku njenih „žrtava“ nalaze se velike zveri, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poput tune i sabljarke, ali joj nisu strane i ajkule.

Upravo zato je na Instagramu prati više od 100 hiljada ljudi – “Većina misli da je pecanje za nekog sredovečnog muškarca. Međutim, ja pokušavam da dokažem da je to i za devojke, kao i da može da bude veoma zabavno“

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.