Zbog nje NOSIO POTPETICE U CIPELAMA: Nikol Kidman KOMPLEKSIRALA mnoge muškarce svojom visinom, a bivšeg muža Toma Kruza posebno ismejala

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 22:58

Zbog nje NOSIO POTPETICE U CIPELAMA: Nikol Kidman KOMPLEKSIRALA mnoge muškarce svojom visinom, a bivšeg muža Toma Kruza posebno ismejala

Glumica je viša od prvog muža glumca, ali i od drugog muzičara Kita Urbana.

Iako je prosečna visina žena u svetu slavnih oko 165 cm, neke poznate dame kao najjači adut imaju visinu. Visoke žene izgledaju gracioznije i definitivno privlače pažnju. Istraživanja su pokazala da oba pola, visoke žene smatraju inteligentnijima, samouverenijima, nezavisnijima i ambicioznijima.

Nikol Kidman važi za jednu od najviših glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Holivudu. Američka filmska zvezda irskih i engleskih koriena važila je damu sa najprivlačnijim i najlepšim nogama Holivuda.

Svesna svoje grandiozne pojave, nikad nije imala kočnice, te ume da se našali i na svoj račun, ali je publika i te kako zapamtila kad je "dokačila" Toma Kruza.

Na društvenim mrežama i dan-danas kruže snimci iz jednog šouprograma u kojem je Nikol pričala o razvodu od holivudske zvezde. Ona se samo osmehnula kad su joj pomenuli bivšeg muža, Toma Kruza, i u ironičnom tonu zaključila:

- Pa, sad mogu da opet nosim cipele sa visokim potpeticama.

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Istina, Tom Kruz važi za jednog od nižih frajera Holivuda, a izvori kažu da je jako osetljiv na ovu temu, te je nikada nije komentarisao sa novinarima. Kruže glasine da nosi visoke potpetice u cipelama i da zahteva da ga slikaju iz ugla koji će učiniti da na slici izgleda viši. 

Nikol je viša od njega čak 10cm, što je bilo i te kako primetno na slikama. Ona je svojevremeno u jednom intervjuu prokomentarisala tu razliku:

- Zamislite koliko je bilo nezgodno svaki put kad smo se pojavljivali u javnost zajedno. I možete verovati da se Tom nikada nije nasmejao zbog naše razlike u visini, rekla je Kidmanova u jednom intervjuu. 

Glumački par je bio u u braku od 1990. do 2001. godine. Do razvoda je došlo, kako se piše, zato što ona nije htela da se priključi sajentološkoj crkvi koju je on odabrao. Pet godina nakon razvoda, Nikol se zaljubila u Kita Urbana.

A post shared by Nicole Kidman & Keith Urban (@nicole_and_keithforever)

Zanimljivo je da je harizmatični muzičar takođe niži od Nikol. Kad su ga jednom ugledali u patikama sa platformama, nastao je urnebes - "konačno može da je dohvati", "najzad jednak sa ženom", glasili su komentari.

Interesantno je da je Kit samo jedan centimetar niži od Nikol, ali ona je na crvenom tepihu uvek na visokim štiklama pa deluje da je razlika veća. Glumica je visoka 1,79m, pa je Tom sa svojih 1,70 bio značajno niži od nje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.