Zbog DRUGE ŽENE se osećam ŽIVIM, u našem braku više nema VARNICA - Muškarac šokirao priznanjem o VIRTUALNOJ PREVARI

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 22:04

Zbog DRUGE ŽENE se osećam ŽIVIM, u našem braku više nema VARNICA - Muškarac šokirao priznanjem o VIRTUALNOJ PREVARI

Mnogi smatraju da je virtualna prevara čest slučaj kada je realan odnos zanemaren. Međutim priznanje ovog muškarca je opet šokiralo pojedince.

''Imam 39 godina i oženjen sam. Moja žena ima 36 godina i zajedno smo šest godina, a naš brak prate uobičajeni usponi i padovi.

Upoznali smo se nakon mog prvog braka u kojem me je prva žena prevarila. Ovaj drugi brak je više prijateljski, i nismo bili intimni skoro dve godine.

Nakon dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vremena, osetio sam se živim kada sam stupio u kontakt na internetu sa ženom koju sada obožavam. Nismo se nikada sreli, ali uživamo u video razgovorima svaki dan.

Osećam se krivim jer ne želim da povredim svoju ženu. Ona je lojalna i nije uradila ništa loše, ali među nama više nema varnica. Ako bih ostavio svoju ženu, to bi je jako povredilo, u isto vreme ne mogu da prestanem da razmišljam o drugoj ženi koju sam upoznao na internetu.

Brinem se da će, ako raskinem s njom, razotkriti našu vezu.''

Stručnjaci kažu da strah nije razlog ostanka u virtuelnoj vezi, i savetuju da se drugoj ženi kaže da je od početka znala da brak postoji. Čvrst stav će pomoći u tome da razume situaciju.

Bez obzira na sve, otvoren razgovor između supružnika kao i pokušavanje da se u brak unese uzbuđenje može pomoći da se spasi odnos koji je dugo bio zanemaren.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.