Izvor: CroModa.com, 12.Nov.2009, 03:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završna večer 26. Belgrade Fashion Weeka

Kolekcija Tijane Pavlov kolekcija je inspirirana najbitnijim događajima godine: pojavom svinjske gripe i odlaskom velikog Michaela Jacksona Revija finalista natječaja Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja za paviljon Republike Srbije na svjetskoj izložbi EXPO 2010. u Šangaju: Prikazani su radovi koji su ušli u užu selekciju: Dejane Momčilović, zajednički rad Dejana Despotovića i Tamare Radivojević Bošković, odnosno Sonje Krstić i Snežane Pešić Rajić, Lidije Kljaković, Milice Stojiljković i Medine Honić, a nakon revije dodieljene su tri nagrade i proglašeno je...

Nastavak na CroModa.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svinjski grip u modi

Izvor: Mondo, 10.Nov.2009, 12:40

Na zatvaranju 26. Beogradske nedelje predstavili su se brendovi Fratteli i TFY, dizjanerke Tijana Pavlov i Suzana Perić, kao i finalisti konkursa Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja za paviljon Republike Srbije na svetskoj izložbi EXPO 2010.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CroModa.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CroModa.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.