Zašto treba da hodate bosi?

Izvor: Savršena.com, 22.Jun.2015, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto treba da hodate bosi?

Svi volimo OVAJ osećaj! (foto: Alex/Flickr.com)

Bilo da imate udobnu ili neudobnu obuću saveti stručnjaka su uvek isti: hodajte bosi!  
Po šljunku, pesku, travi, samo povremeno dopustite svojim stopalima da dišu i prirodno imaju tretman kojim se stimulišu akupresurne tačke čime celom telu omogućavate pozitivnu stimulaciju.
Zašto je to tako i koje su prednosti? Stopala su puna nervnih završetaka koji su povezani sa svim vitalnim organima u telu. Protok kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << bioelektricitet teče od stopala do organa stvara mrežu merdijana sličnu našem krvotoku Deluje na razne bolove Prirodni je analgetik Telo dovodi u stanje ravnoteže Povezanost stopala i organa: deo oko prstiju – glava, vrat i centralni nervni sistem srednji deo – pluća, srce, creva, jetra, slezina  
***Napomena:
Odlazak na plažu i hodanje po kamenčićima prvih dana može biti vrlo bolno, ali bol pokazuje koje je mesto na stopalu u blokadi. Zato, kada krenete na zasluženi godišnji odmor skinite sandale, prošetajte plažom i rešite se tegoba i stresa.
 
Izvor: alternativainformacije.com

Nastavak na Savršena.com...






Povezane vesti

Zašto treba da hodate bosi?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2015, 01:30

Po šljunku, pesku, travi, samo povremeno dopustite svojim stopalima da dišu i prirodno imaju tretman kojim se stimulišu akupresurne tačke čime celom telu omogućavate pozitivnu stimulaciju...- Stopala su puna nervnih završetaka koji su povezani sa svim vitalnim organima u telu...- Protok kojim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.