Zašto su četerdesete bolje nego dvadesete – moji razlozi

Izvor: UspešnaŽena.com, 01.Feb.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto su četerdesete bolje nego dvadesete – moji razlozi

Inspirisana tekstom na netu, kao i brojnim polemikama oko uzrasta, rešila sam da navedem svoje razloge zašto su četrdesete godine bolje od dvadesetih, i zašto se nikad ne bih vratila unazad..

U svojim dvadesetim sam bila sva zategnuta, bez ijedne bore, vesela studentkinja Farmaceutskog fakulteta, sa onoliko slobodnog vremena koliko je taj fakultet dozvoljavao (čitaj – malo), ali sam to slobodno vfeme provodila u izlascima po studentskim klubovima, u druženju sa ekipom, odlascima >> Pročitaj celu vest na sajtu UspešnaŽena.com << na more i skijanje.

Sada, u svojim četrdesetim, imam bore (smejalice :))), nešto viška gde ga ranije nije bilo, ali imam i tri neprocenjive stvari-svesnost o tome koliko vredim, samopouzdanje, i dvoje fenomenalne dece. Pa, evo moje liste šta je moguće u četrdesetim, a nije bilo moguće u dvadesetim:

Autor: Vesna  Banovčanin

(Još bez glasova)

Loading...

Nastavak na UspešnaŽena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UspešnaŽena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UspešnaŽena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.